Matte.......

Suttit och räknat matte både idag och igår... Lagomt less, men imorgon blir det prov! Och kanske, kanske nästa vecka med, men det hoppas jag verkligen inte... Då blir jag besviken. Men men, vad gör man inte för att få ett slutbetyg?

Sitter på skolan nu, men har en paus i matteräkningen. Skönt! Fast idag har jag nog inte varit så effektiv som jag borde ha varit. Dåligt. Fast alltid nått.


Igår var jag också på skolan, som sagt, sen åkte jag med Maggan och hennes hund till en valpkurs. Såg en underbart söt hund där, men fick aldrig tillfälle att fråga vilken ras det var, tyvärr...



Just nu känner jag mig inte speciellt sugen på att blogga. Tänkte bara berätta hur det går. Och jag har förresten skaffat nytt nummer, vill ni ha det så får ni fråga.


Tjitjiiiing!
/Frida


Östersund =)

Nu är jag i Östersund =) Det är trevligt som sjutton!
I fredags kom A-L och hämtade mig på tågstation, sedan gick vi på stan en sväng och sedan bar de av till lillänge. Där köpte jag ett bar skitfina stövlar, men när jag kom hem fick jag bara på ena skon och inte den andra =) Så dem fick ligga i påsen..... Typsikt när man väl hittar något och tar sig råd att köpa det! Men men... Ja, sedan köpte vi lite mat och åkte vidare hem till A-L. Och senare på kvällen for vi in till stan och gick på Plaza, g3. Var hyfsat kul, men alldeles för mycket folk tycker jag. Vi gick iallafall och köpte kebab senare och for hem & sov, skönt =) Kanske jag börjar bli gammal, haha.

Oså igår, då åkte jag med Maggan och några kompisar till henne, på dans i folketshus =) Där träffade jag Emma från Dille, kul! Vi umgicks en hel del och hade allmänt trevligt faktiskt! Blev kvar där till halv tre ungefär. Sen åkte vi hem och la oss och imorse när jag vaknade hade hästarna smitit, så då var de bara att springa upp och laga staket och fösa in alla hästar i hagen igen... De är ändå ganska härligt att vakna och komma igång på morgonen!

Nu har vi precis varit och handlat, så snart ska vi åka iväg en sväng igen =) Det är så fruktansvärt härligt att vara här. Och imorgon är det skola som gäller! Och matteplugg... Hoppas jag fixar det, hoppas, hoppas.


Pratade nyss med faster och jag hade fått brev av läkarn, ska dit och ta ett till prov när jag kommer tillbaka till uppsala! Hatar läkare. Ursch!



/Frida


Matte...

Har precis tagit lagt undan matteboken. Jag känner mig så stressad över den där matten så att jag vill räkna matte hela tiden, dygnet runt. Men eftersom jag ska upp halv sex imorgon bitti, så är det nog dags att tagga ner och slappna av litegrann... Jag känner mig ganska tråkig, jag skriver bara om skolan. Men det är, precis som sist jag skulle åka upp, det enda som snurrar i mitt huvud nu. Skola. Skola. Skola. Säkerligen ganska uttröttande för er som inte förstår hur GLAD jag skulle vara om jag klarade dethär nu. Isåfall är det bara några uppgifter kvar att göra och efter det har jag ett slutbetyg. Kan ni förstå det? Det kan inte jag. Men jag ska givetvis inte ta ut något i förskott... Men man vill så gärna ropa hej före man hoppat över ån =) Så är det alltid, tycker jag.

Ja, imorgon blir det som sagt en tidig morgon. Kliver upp halv sex, duschar och gör mig iordning. Sedan bär det av med bussen in till stan vid sju. Därefter tåget halv nio!!! =) Framme kvart i två och då är de shopping som gäller!! Woooho. Måste hitta mig ett par skor, det är bara så. Annars har jag ingenting att gå i. Och det vore ju onödigt =)

Fick resan till Ösd betald av mamma och pappa, det tackar och bockar jag för! (Nu kan jag shoppa lite mer, haha)

Jo, funderar även att byta till Telia Max 24 abonemang, någon som har det? Är det bra? (förutom du då Dani =))



Snart kommer syrran och Keely också! Jag älskar att ha saker att se framemot <3
Men nu har jag en natts sömn att se framemot, så... gonatt gott folk =)

Glad!

Jag är glad. För imorgon åker jag till Östersund och det kan inte göra en annan än glad. Jag har nyss packat ner kläderna som jag ska ha osv. Nu är det bara smågrejerna som ska packas. Det är först nu jag fattar att jag kanske (i stort sätt) är klar med skolan nästa vecka!!! Det enda som oroar mig är matten. Men om jag inte fixar det nu, OM, då får jag stanna där uppe nån dag & plugga som f-n och göra om det igen, om det går bra för dem förstås. Men dem brukar ju inte vara omöjliga iallafall =)

Ikväll ska jag räkna matte för fullt, geomatri (svårt!!!). Men imorgon ska jag, som sagt, strunta i att plugga och bara njuta av en dag i Östersund.  AnnaLena ska plocka upp mig på station och sedan ska vi åka på en liten shoppingrunda och på kvällskvisten blir det att gå ut & träffa lite folk =) Ska bli härligt! Och på lördag åker jag till Maggan =) Måndag blir det skolan och nu är det allvar!!!!!!

Hm.... Nu ska jag gå och göra mig en kopp té. Vi hörs!
Kram Frida

KLAR!!!

Klar med träningsdagboken, PowerPoint presentationen och diagramet över vilopulsen!
Nu hoppas jag innerligt att detta räcker till ett Godkänt!

Håll tummarna.

Nu ska jag ta en välförtjänt natts sömn!
Sov gott allihop =)

Kreativ.

Just nu är jag speedad och kreativ. Jag kan inte ligga still, varva ner och inte göra nånting. Nyss vikt all tvätt osv. Nu känner jag för att skriva klart de allra sista på datakunskapen/idrotten. Har några få dagar att fylla i, i träningsdagboken. Men samtidigt känner jag att jag måste ta de lite lugnt, försöka varva ner och sova. Men det är svårt när man är speedad till 100%.

Och jag är stressad. Den stressen hackar på mig hela tiden och allt handlar om den där dumma matten. Jag vill verkligen klara det, men jag känner att jag inte kan allt som behövs kunnas, än!! Måste fixa det helt enkelt. Imorgon ska jag plugga, men på fredag ska jag lägga de åt sidan. Sen blir de plugg på lördag, söndag, måndag och tisdag. Och förhoppningsvis klarar jag det på onsdag!!!!!! Ni måste hjälpa mig att hålla tummar och tår, så att jag fixar dehär nu.


Nä, nu ska jag försöka speeda ner litegrann. Men först ska kolla hur mycket jag, exakt, har kvar att skriva in i min träningsdagbok, är det inte så mycket så gör jag det nog nu så jag enbart kan koncentrera mig på matten dem sista dagarna. Tjingsolong!

GONATT

Städning & Plugg!

Vaknade vid 11 imorse, gick upp och åt ett äpple sedan städade jag nästan hela huset! Duktigt. Tog 3 timmar drygt. Men det var skönt att komma igång! Efter städandet tog jag och gjorde iordning lite fika. En macka med messmör (ja, jag har kanske blivit sörlänning!!). Förstår inte ens hur jag kan tycka om det =)

Nu sitter jag här och väntar på att min andra maskin med tvätt ska bli klar. Försöker skjuta upp pluggandet! Men snart ska jag sätta mig och försöka göra klart de där diagramet, men de är ganska tjorvigt. Har inte riktigt förtstått mig på exel, så bra som jag borde. Men ska klura ut det =) Och efter middagen blir det matte... woho. Jag ska klara det. För nu är biljetten till Ösd bokad, åker på fredagmorgon. Ska bli underbart! Men denna gång är jag faktiskt riktigt nervös över hur det kommer gå, speciellt med matten... Men jag ska göra mitt bästa och de är väl huvudsaken?

Jo, igår träffade jag Kerstin =) Det var trevligt. Blev lunch på kina =) Fick ett presentkort på Kappahl, så jag gick dit o hittade en fin tröja och även ett gulligt armband som jag köpte. Kul att få lite nytt!


Nä, nu är maskinen klar så jag ska fixa klart de och sedan plugga lite.
Vi hörs! Tjiiiitjing!



Ps GRATTIS SOFIE PÅ 20 ÅRS DAGEN!!!

Stan!

Hallå =)
Skrev ett inlägg här efter ridturen, men de verkar inte ha kommit upp än? Konstigt. Hur som helst, snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag åka in till stan och träffa Kerstin. Pappas föredetta svärmor. Det ska bli trevligt =) Vi tänkte ta och käka lite lunch och prata lite bara.

Förövrigt så åker jag till Östersund på torsdag el. fredag =) Det ska bli härligt! Men nu är det avgörande...... Jag måste klara det! De är bara så. Men de går faktiskt lite lättare med matten nu måste jag säga och det är riktigt härligt =) Jag börjar förstå alla konstigheter, lite mer än vad jag gjort tidigare. Tummen upp för mig!


Nä, har inte så mycket tid att skriva nu, måste börja göra mig iordning.
Ha de bra, tjitjiiiing!

(DET SNÖAR FÖR FULLT!!!!)

Ridning.

Idag har jag ridit, med Mimmi. Det vart en trevlig tur ut i skogen! Galopp på ängarna & massa mojs. Innan vi drog till stallet så åkte vi till en second hand (?) butik med faster och tittade lite, tog även en fika på vägen hem - trevligt!

Jag tänkte att jag skulle ta o ladda upp lite bilder från ridningen idag, men de funkar inte! Internet är så jävla segt, så jag får göra det imorgon el. nått istället.


Imorgon är det plugg som gäller! Plugg, plugg, plugg...
På tal om annat så har jag lyckas dra på mig nån slags förkylning tror jag. Snorar, nyser och hostar konstant just nu. Jag har inte tid att vara förkyld! Ska ju skriva proven och åka till Ösd snart ju!! <3


Nä, nu ska jag göra ett nytt försök till att sova. Gick inge bra tidigare pga sjukan. Men, den som ger upp.........

Tingeling tingeling!

Somethings never change.

Hallåhej! Idag har min fasters man fyllt år, så det har slinkit ner nån gottisbit.... Jag måste sluta med det. Nu.

Ja annars då, jag tog en 40 minuters promenad idag i de fina vädret. Det var så skönt! Men när man kom ut till åkrarna var väl inte vädret de bästa precis.... Blåste en hel del.

Har även varit och lämnat reumatismprover idag. Nu håller vi tummarna på att det inte är något sånt som spökar, okej?

Jag känner mig tråkig, för jag har ingenting som jag kan berätta här i bloggen, förutom det som jag skriver om varje gång. Skolan. Jag åker kanske till Östersund nästa vecka nångång, på slutet. Så att jag hinner få lite hjälp med matten. Skulle verkligen behövas! Jag måste klara matten nu, det är bara så.

Nu ska jag kolla på diagnos okänd, på webtv:n.
Tack för mig & gonatt!
/Frojl

SOOOOL!

Idag är det blå himmel, strålande sol och nästan 8 grader varmt - härligt! Våren är kanske på ingång trots allt... Skönt! Jag ska snart bege mig ut på en promenad (så fort min mp3 laddat klart). Ska bli så skönt att komma ut o röra på sig. Och efter det tänkte jag sätta mig och göra lite skoluppgiften, troligtvis matte och idrott/datakunskap. Idag känner jag mig åtminstone lite taggad till det =) Det börjar ju bli ganska brottom nu, bara 2 veckor kvar drygt....

Hm ja... Annars då... Igår var jag på stan heeeeeeeela dagen. For till läkarn på eftermiddan och imorgon ska jag dit och lämna prover. Reumatismprover. Men min magkänsla och jag (=)) säger att det inte är det, så jag hoppas det. Blir iallafall skönt att veta, tror jag (!), så man kan säga till folk att de inte är de el. nått. Läkarn sa också att jag INTE ska sluta med hästar trots att det gör ont ibland, för det är tydligen bra för kroppen och lederna även fast det gör ont. Åh, det kändes så skönt! Folk som säger att jag borde sluta pga smärtan, ni kan slänga er i väggen =) haha.

På tal om ridning så ska jag rida på fredag med Mimmi! Ni anar inte hur jag längtar =) Ska bli så härligt, hoppas vädret håller i sig bara... Mimmi ska rida Fengur och jag Stjarni, så de blir kanoners! =)


Hm... Har inte så mycket mer att berätta. Nu ska jag bara vänta på att min mp3 ska ladda klart, sen ska jag ut och prompa! Tjing /Frida

Molly Polly, min ängel!

En tanke. Tre ord.


Jag saknar Dig!

Om inte allt för länge är det ett år sedan du lämnade oss, gumman. Tiden går så fort, alldeles för fort. Än idag när jag åker till mamma & pappa så tänker jag "snart skäller Molly, snart kommer hon". Men du kommer inte. Som sagt, jag saknar dig.


Sarah Dawn Finer - Moving on

Dreaming, hoping
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I'll be fine

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

To a brighter dawn
Gotta take the fight
I can make it right

I'm moving on
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on
Yes, I'm moving on
I'm moving on

Helt klart finaste och mest upplyftande låt under denna melodifestival! När jag hörde den blev jag glad. Den är så fin. Hur kunde svenska folket rösta ner den och rösta upp Ugglas och den där Opera sångaren? Jag verkligen ogillade bägge två, ändå var de högst upp på listan. Tragiskt, sverige! Funderade en kort stund att flytta från landet.....

Moving on var iallafall en positiv låt. Varför då rösta fram något hemskt och deprimerande? Som tillexempel snälla snälla... Försök vara lite positiv gott folk =)! Jag försöker iallafall. Haha.

Gonatt
/Frida

Dagar borde uppskattas.

Hej, hallå!
Idag har varit en mest ohändelserik dag. Men jag har tänkt... Hör och häpna! Och nyligen såg jag dessa bilder på mig:





De här var bilder på mig, från 24:e oktober, 2007..? Dagen då jag låt på ramlade av hästen, åkte ambulans och var på sjukhuset i över åtta timmar. Åtta hemska timmar. Det var den dagen jag tänkte mig själv sittandes i rullstol, då jag under första undersökningen inte kände någon kontakt med mina ben och fötter. Då nacken värkte så fort jag gjorde minsta rörelse med huvudet. Dagen då jag låg fastspänd på en bänk i massor av timmar, som kändes som en evighet. När chocken lagt sig kunde jag känna mina ben igen. Det var underbart. Det uppskattade jag! När jag kom gåendes i korridoren med den där ställningen till hjälp, det var lycka! Att veta att ingenting hemskt hade hänt mig, att allt bara handlade om chock och muskelsmärtor, de var underbart! Att veta att jag inte skulle missa min systerdotters dop gjorde mig så fruktansvärt glad. Det var bara små saker som gav med sig sådan lycka. Små saker som jag inte längre tänker på, idag är jag inte lycklig av att kunna stå på mina ben längre. Varför? Jag undrar varför man jämt letar lyckan i någonting man inte har, och inte i det som man faktiskt har... Varje dag. Istället blundar man för det och låter allt annat ta upp ens energi, bla dehär med alla läkar besök, att kroppen säger ifrån och gör ont. Vad än det är, så borde jag vara lycklig, jag borde vara glad att jag kan gå och springa, trots begränsningar i vissa saker. Men jag vill alldeles för mycket, för att kunna vara helt lycklig trots begränsningarna jag tillåter min kropp och mig själv att ge mig.

På tisdag ska jag till läkarn igen för reumatismundersökning. Givetvis kommer jag inte få något svar då. Men jag är ändå orolig. Jag vill ha en framtid utan begränsningar. Det är ju inte alls säkert att det är just reumatism el. något. Men jag känner att de finns något min kropp försöker tala om för mig. Men, vad? Jag vill inte inse att något är galet. Men jag kan heller inte göra det jag helst av allt vill, för jag har ingen ork, tålamod el tro på mig själv och min kropp, till det.

Idag har jag planerat hela min framtid i mitt huvud. Jag vill att det ska bli så. Men jag är rädd över vad min kropp kommer att tycka... Kommer den fixa allt dedär som jag vill utan att säga ifrån? Jag vill inte veta om det är något fel på mig. Jag vill bara hoppa över allt som läkarna säger och hoppas på att bara är en mardröm. Att min kropp just nu spelar ett stort spratt med mig för att göra mig starkare. Men om dem inte kommer fram till något, kommer de också kännas fel. För vad är det min kropp vill då? Vad är det jag vill då? Hur som helst tänker jag inte ge upp mina drömmar, även om det tar ett helt liv att uppfylla bara en av dem. Jag vet vad jag vill och dit ska jag komma. Men först måste jag lära mig att uppskatta mina dagar, det jag har osv, trots att mina begränsningar, som folk kanske inte förstår, finns där. Jag ska också lära mig att mina begränsningar inte ska få ta över mig. Varför ska jag tillåta dem att förstöra? En dag ska jag klara av att släppa dem och kunna göra det jag vill, utan att vara rädd över vad min kropp ska säga.


Nu är jag trött och har ont i huvudet. Min kropp är matt och vill bara ligga ner. Men nu ska jag göra fruktsallad och titta på melodifestivalen. Sen ska jag sova. Jag hoppas att min vilja ska kunna styra snart, så jag slipper känna mig som den där 80åringen som jag inte vill vara. Ge mig energi. Jag behöver det!

/Frida

Pluggeripluggera!

Sitter här nu och försöker få lite ordning på några uppgifter jag fått. Men dem är krångliga och lite smått svåra. Om det finns någon som är duktig på bergarter o sånt s-it och har lust att hjälpa till, så hör av er =)

Tänkte skriva lite om min lilla resa med syster nu, äntligen!
I torsdags for jag till stockholm och mötte upp henne där. Vi åkte hem till hennes kompis, tillsammans med Eva. Där käkade vi middag och hade det allmänt mysigt =) Pratade en massa strunt. Vi klev upp tidigt på fredagmorgon och åkte till Eskilstuna. Väl framme gick vi till hotellet och lämnade väskorna. Därefter drog vi vidare ut på stan, gick förbi salongen där syrran kanske ska börja jobba =) Det var ett trevligt och mysigt ställe. Vi fortsatte springa runt på stan och så åt vi god mat! När klockan väl hade blivit två checkade vi in på hotellet och sov en stund (åtminstone jag =)). Sen gick vi och käka på donken, därefter återvände vi till hotellet och gjorde oss iordning till Dundertåget på Raw. Trevlig kväll! Dock inte den bäsa musiken....

Lördagen bestod mest av att strosa runt på stan, träffade en av syrrans kompisar medans vi fikade. Mycket trevligt =) Ja, sen strosade vi som vanligt runt på stan.... =) Sen blev de tåg till stockholm och därefter tåg till uppsala.

Ja, de hände mer saker också men jag orkar inte skriva mer detaljerat. Latmask som jag är.

Känner mig stressad och måste plugga, men nu har ni fått en kort resumé iallafall. Trots att de kanske inte låter som att vi hade de så bra som vi hade det =) Hehe.


Men denna bild visar det kankse....


Nä, nu ska jag plugga bergarter (blää) =)
Vi hörs!
Kram Frida

Gastroskopi

Avklarat.

Vad ni än gör, se till att ALDRIG behöva göra en gastroskopi! Det är bland de värsta jag någonsin gjort. Fick ingen bedövning, bara nått som gjorde att de inte skummade i magen... Det gjorde ont som f-n. Hela kroppen skakade och ville inget hellre än att spy. När dem väl drog ut slangen (som var tjock!!) så kom det en massa blod, jag spydde ut blod och allting var bara vidrigt och hemskt. Som sagt, jag gör aldrig dehär igen, aldrig. Nu är jag öm i halsen, vill knappt prata.

Dagens "tumme ner" är helt klart den här undersökningen.
Men som tur var så är det bara magkatarr jag har och inget magsår!

Tjing /Frida

Segt!

Mitt internet är fruktansvärt segt, så inlägget om resan får vänta tills imorgon.

Imorgon, 13.20 = GASTROSKOPI!
Jag är sjukt nervös. Men jag kommer överleva =) Haha.


Gonatt!

Hannah <3

8:e Mars 1991
27:e Maj 1991



18 år idag. Jag tänker på dig.

Det är inte mycket jag minns av dig, men jag vet att du har funnits med och format oss, hela din familj, till dem vi är idag. Jag vet att du finns med oss i både lätta och svåra stunder. Jag vet att du är vår, allas, skyddsängel och att du hjälper oss att vara dem vi är. Jag vet också att du är den bästa ängeln som finns där borta, nånstans.

Jag önskar ofta att du fick komma tillbaka till oss. Att jag fick lära känna dig och att vi kanske skulle kunna ha någonting gemensamt, bara du & jag. Jag vet att vi skulle ha roligt ihop om du fanns kvar här på jordelivet. Men jag vet också att du har det bra där du är och det glädjer mig, syster.


Det är länge sedan du lämnade oss, men denna dag har vi alltid gett till dig. Vi har alltid tänkt på dig och vi har alltid pratat om dig den här dagen. Din födelsedag. Det är svårt för oss alla att förstå vad som egentligen hände, tror jag. Men i mitt hjärta är du bland oss hela tiden och visar oss våra vägar i livet, även fast vi fick ha dig så kort tid <3 Grattis gumman.








Skriver om min helg med syster senare ikväll =)
Kram /Frida

Tillbaka.

Nu är jag tillbaka i Uppsala efter Eskilstuna-resan! Jag är sjukt trött just nu, så jag ska lägga mig ner & sova. Skriver mer imorgon. Vi hörs! Kram & Gonatt =)


Jag & Syster <3

Sofie & Stockholm

Nu slänger jag bara iväg ett snabbt inlägg här. Ska börja göra mig klar, sen åka in till stan och träffa Sofie. Och ikväll åker jag til Stockholm för att träffa syster =) Imorgon drar vi till Eskilstuna och har de mysigt =)


Men nu ska jag packa & göra mig iordning!
Ha de så bra nu allihop!
/Frida


Dagen idag.

Ingen speciell händelse, som vanligt nästan.

Jag orkade inte blogga mer igår som ni säkert upptäckte =) Men jag har iallafall tackat nej till jobbet. Det kändes bra, jag kan få tag i ett bättre. Inte var han trevlig när jag sa nej heller, så... det var nog lika bra tror jag =)


Jag har köpt en ny kalender idag, på rea. Den var söt och på varje sida finns nån gullig mening. Jag tänkte att man kunde förgylla livet lite extra, eller nått. Denna vecka står det; Vänskap är en själ som tagit bostad i två kroppar.

Helt suverän kalender tycker jag =) För några gulliga ord varje vecka sitter ju inte fel, haha. Blommig är den också, om det nu spelar någon roll.



Förövrigt så längtar jag till helgen såå sjukt mycket! De är inte många dagar kvar nu så träffas vi, jag och älskade syster. Samtidigt vill jag säga att jag är glad som har Therese och Anna <3 Ni är bäst, helt enkelt. Saknar er!

Gomorgon!

Hoppas ni sovit gott =)

Nu ska jag gå till Björklinge och ta bussen därifrån, in till stan på möte, så att jag inte kommer försent =) Går dåligt med bussar härifrån. Tänkte bara hoppa in här och säga hej och gomorgon innan jag drar.

Ha de bra =) Uppdaterar senare....


Kramiz

Blabla...

Bla bla bla... Dåligt humör, försvinn!


Bästa sättet är att tänka på den här underbara lilla tjejen! Mosters lilla flicka. Det gör mig så glad att veta att hon finns, trots att det är så långt bort... Hennes skratt i telefonen kan få mig att le länge. Hennes pussar genom telefonen kan få mig att känna mig helare. Jag älskar henne verkligen <3


Och det är inte många dagar tills syster kommer! Det är verkligen behövligt. Min syster är den bästa som finns. Hon är den jag kan skratta med, gråta med, bråka med, prata med och vara irriterad på & trots allt som händer så vet jag att hon förstår och står kvar vid min sida. Det är underbart att ha en sådan person vid sin sida <3 Sis, jag älskar dig! Jag saknar dig och snart ses vi!!!


Jag känner mig nog lite ensam. Men jag har lite att se framemot nu =) Sofie kommer troligen och umgås med mig på torsdag! Det blir toppen! =) Och på fredag ska ju jag och syrran umgås, bara vi. Åh, vad jag ser framemot helgen! Den är mer än behövlig just nu. Jag är glad att jag har dem jag har, jag älskar er. Ni är långt bort. Men ni betyder mest ändå <3


Sofie, nu ser vi till att göra Uppsala osäkert på torsdag, okej? =)


Önskar att jag hade en tidsmaskin ibland. Det är så mycket man vill tillbaka till...

Men nu ska jag glo runt lite till, sen sova! Imorgon väntar en spännande dag..........

Kram!

Dåligt humör.

Mitt dåliga humör håller i sig och jag känner snart att jag kommer ställa mig och skrika till hela samhället och allt folk som finns runtomkring. Jag tycker inte om dehär! Jag snarare hatar det.

Idag var jag iaf med min faster på nått spaparty.. Köpte en salva som var kanon! Provade den där och får min på fredag =) Det blir bra. Sen när jag får mer pengar ska jag beställa lite andra saker, känns kul =)! 
 


Snart ska jag kolla på Beck och på grund av mitt dåliga humör, så säger jag hejdå nu! Kanske återkommer ikv.
/Frida

<3

Idag hörde jag en låt på radion... Den fick mig att tänka på dig & våra stunder vi haft.



Fy sjutton vad jag saknar dig! Jag kommer alltid att göra det Älskling...


Idag har varit en lugn dag. Vilket har behövts och varit väldrigt skönt =) Imorgon blir det att baka lite, sen ska jag räkna matte. Jag måste ligga i hårt denna vecka som kommer, ifall jag börjar jobba den 10e. För isåfall blir det tajt som tid och stressigt. Men vafan, de ska gå om de måste bli så =) !!


Men, snälla ni, håll tummarna för mig. De måste lösa sig.

Gonatt!

RSS 2.0